Menu Close

Tri horoskopska znaka koje retrogradna Venera neće maziti ovog ljeta

Neki horoskopski znakovi suočit će se s ljetnim problemima zbog retrogradne Venere

Da su muškarci s Marsa, a žene s Venere nije nikakva novost, a to vjerovanje potiče još iz rimske mitologije. Rimska božica Venera povezuje se s ljubavlju, ljepotom i plodnošću i upravo je po njoj ženski planet dobio ime.

Kad je naš znak bliže Veneri, kao što je od kraja mjeseca slučaj s vatrenim lavicama, one su zavodljive, blistaju, dobivaju komplimente, imaju lijepu kosu, kožu i nokte i privlače sve ono u čemu doista uživaju.

Međutim, kao i mnogi planeti, Venera se može okretati retrogradno pa mnoge žene mogu osjećati manjak samopouzdanja. Ukratko – ako se ovih dana osjećate kao da ste u PMS-u, a on nije ni blizu, ne brinite, kriva je Venera koja se od 23. srpnja pa sve do 3. rujna u svojoj orbiti okreće tri tjedna unatrag i stvara vam probleme.

U nastavku pročitajte na koje će horoskopske znakove retrogradna Venera najviše utjecati.

1. Riba

Ribe su često u oblacima. Osobe rođene u znaku ribe stvaraju svoj imaginarni svijet pun zaključaka koji ne moraju uvijek biti točni i racionalni. I baš će zato retrogradna Venera ovom horoskopskom znaku stvarati probleme.

Ribe uvijek daju više nego što je potrebno i time stvaraju kontraefekt u ljubavnim odnosima.

Ako ovoga ljeta uživate u avanturi, širom otvorite oči, a ne srce, jer nikad ne znate na koji vas način može povrijediti osoba koju ne poznajete tako dobro da biste mogli reći da joj vjerujete.

Inače ste profesionalci u stvaranju odnosa, ali do početka rujna ćete osjetiti kako vaša moć polako nestaje.

2. Lav

Ovo je vrijeme kad lavice blistaju, a njihova snaga uma, staloženost i moć procjene drže ih na sigurnom. Bez obzira na to što je ovo njihovo vrijeme, retrogradna Venera utjecat će i na lavice. One su uvijek pune samopouzdanja koje ponekad može prijeći granicu, a do kraja kolovoza bit će toplije, velikodušnije i empatičnije.

Lavice će se do kraja kolovoza osjećati mekše, osjetljivije, ranjivije, a inače neobičajene suze postat će svakodnevica. Ako ne možete kontrolirati suze, ne brinite, kriva je Venera.

3. Djevica

Djevice uvijek teže savršenstvu i baš će im zato retrogradna Venera pokvariti planove.

Oprezne, inteligentne i sitničave, djevice nikad ne dopuštaju da im nešto promakne, a dok se Venera u svojoj orbiti vrti unatrag, djevicama ništa neće ići od ruke. Svađa s bliskom osobom nagovijestit će kraj vašeg odnosa, a jedini izlaz bit će iskrena isprika – mehanizam koji djevice jako rijetko koriste.

Ovog ljeta morat ćete uvjeriti ljude da vam je stalo do njih. Pripazite i na ten jer biste mogli izgorjeti na suncu ili stati na ježinca, a mogla bi vas opeći i meduza.

Izvor: Zadovoljna.hr

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *