Menu Close

Naučite kako na prirodni način ostati fit nakon 40. godine

Sljedeća radionica održat će se 23. rujna u Body&Mind Centru u Zagrebu, a sudionice će saznati više o mnogim temama, od kojih: kako smršavjeti ili održati vitkost bez suviše restriktivnih dijeta, koje laboratorijske parametre provjeriti, kako dati podršku hormonima

Ušavši u 40-te godine žene često postaju svjesne kako prehrana i tjelovježba koja je funkcionirala u 20-ima i 30-ima više ne daje željene rezultate te čak sada lako dovodi do gomilanja kilograma. Zahvaljujući hormonskim promjenama koje prate ovaj period, vrlo često se javljaju dodatni neugodni simptomi poput izrazitog manjka energije, gubitka volumena kose i neželjenih promjena na koži, navala vrućine, iritabilnosti pa i nesanice i anksioznosti.

Svjesni problema i tabua s kojim se žene susreću u ovom periodu Sandra Krstev Barać, mag. nutr. i jedina certificirana praktičarka funkcionalne medicine kod nas te Mirela Anić, iskusna kineziologinja i vlasnica Body&Mind studija kreirale su program ZDRAVA ŽENA. Glavni cilj ovog jedinstvenog programa je podići svjesnost žena o moći prevencije te osnažiti ih i pružiti im potrebna znanja i alate kako bi optimizirale svoje zdravlje, vitalnost i kvalitetu života u perimenopauzi i menopauzi.

Program ZDRAVA ŽENA baziran je na recentnoj znanosti te potvrđen kroz praksu u radu sa više stotina žena.

Važnost programa prepoznala je i poznata televizijska voditeljica Ana Radišić, koja je ujedno i ambasadorica projekta.

Idući program je 23. rujna

Sljedeća radionica održat će se 23. rujna u Body&Mind Centru u Zagrebu, a sudionice će saznati više o mnogim temama, od kojih su neke: kako smršavjeti ili održati vitkost bez suviše restriktivnih dijeta, koje laboratorijske parametre provjeriti, kako dati podršku hormonima, kako i kada prakticirati povremeni post, kako trenirati kroz period perimenopauze i menopauze kako bi izgledale i osjećale se odlično, kako pravilno disati i upravljati spavanjem za balans hormona, imali li smisla primijeniti hormonsku nadomjesnu terapiju te mnoge druge, srodne teme.

Program će obogatiti i gošće predavačice: ugledna dermatologinja dr. sc. Željana Bolanča, ginekologica dr. sc. Sanja Gršić- Burić te Ana Jandrijević- Tomas, dr. med., specijalizirana za medicinu spavanja.

Osim potrebnih znanja i odlične energije, sudionice će dobiti i poklone sponzora, radnu bilježnicu za uspješnu integraciju znanja te detaljnu analizu sastava tijela.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći uživo, sudjelovati je moguće i online, a sve detalje pronađite na web stranici ZDRAVA ŽENA https://zdravazena.hr/

Imajte na umu, starenje je neminovno, međutim na vitalnost, zdravlje i kvalitetu života itekako možemo utjecati. Želite li živjeti zdravije i sretnije? Postanite zdrava žena.

(Ordinacija.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *