Menu Close

Dnevni horoskop za 31.08.2023.

Ovan

Problemi s novcem vam oduzimaju previše mentalne energije – riješite bar jedan problem jednom i zauvijek! To bi moglo, a podrazumijeva opraštanje duga ili traženje dodatnog posla, ali je vjerovatno da će promjena biti velika.

Bik

Danas se trebate baviti nečim izuzetno zabavnim – ali ako to ignorišete, mogli biste ostati po strani. Vaša akcija je od suštinskog značaja, a neće vam uzeti previše energije.

Blizanci

Poslovni problemi su danas u prvom planu i, iako nisu izazovni, od vitalnog su značaja – pokušajte da ih riješite prije nego uradite bilo šta drugo! Trenutno, vaša energija je zapravo odlična za rješavanje poslovnih problema i drugih zadataka.

Rak

Članovi porodice danas očekuju da im pomognete. Jedan od njih može biti zbunjen kako da vam se obrati, što može značiti da je potrebno da istupite i preuzmete vodstvo.

Lav

Danas morate potvrditi svoj autoritet – neko blizak vas pritišće, a vi niste sigurni da li da uzvratite istom mjerom. Vaša energija je grčevita i nepovezana, ali ipak ste u stanju da uradite pravu stvar.

Djevica

Možete osjetiti nove vibracije koje će vas povezati sa nekim ko vam se već sviđa – sigurno je da će stvari postati još “dublje”! Vaša nevjerovatna energija je upravo u sinhronizaciji sa tom osobom pa planirajte uspjeh.

Vaga

Vaša fiksiranost na nekog ili nešto uzrokuje turbulencije, ali postoje dobre vijesti! Ako samo malo popravite situaciju, doći ćete do rješenja koje odgovara svima.

Škorpija

Danas očekujte pravu borbu, ali to će biti pozitivna vrsta sukoba. Možda neće biti zabavna, ali može dovesti do ozbiljnog kompromisa ili do situacije u kojoj su obje strane pobjednici, što će dodatno učvrstiti vašu reputaciju.

Strijelac

Morate se nositi sa nekim ko pokušava da prenese vaše dobre vijesti nekome ko je vama blizak – ta osoba je opčinjena vijestima više nego vi. Pokušajte svu energiju usmjeriti prema vašoj okolini.

Jarac

Ne rasipajte energiju danas – iako ste ispunjeni optimističnim nabojem, bolje vam je da čuvate resurse za izazovnija vremena koja dolaze.

Vodolija

Nešto se vraća iz prošlosti i daje ton vašoj sadašnjosti, a to može biti dobro ili loše. Vaš stav pomaže da odlučite u kom pravcu će to ići pa pokušajte biti pozitivni – možete mnogo toga naučiti.

Ribe

Osjećate se dobro, a izgledate još bolje. Sada je odlično vrijeme da privučete nečiju pažnju čak iako nemate romantičnih težnji. Dogovorite taj intervju ili osvojite tog odličnog novog prijatelja.

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *