Menu Close

Dnevni horoskop za 30.08.2023.

Ovan

Više vremena ćete odvojiti za one koje volite, imati veću potrebu za nježnošću i romantikom. Istaknuti optimizam biće zaslužan za ljubavne uspjehe. Umanjićete značaj prepreka i vjerovati u bolju budućnost. Raspolagaćete zavidnom harizmom i ostavljati snažan utisak na druge. Veče nemojte provesti sami nego u što većem društvu.

Bik

Pravo je vrijeme za emocionalnu akciju i raščišćavanje nedorečenih odnosa. Ako ste u vezi, u kojoj se druga strana ponaša neozbiljno i neodgovorno, više to nećete dopuštati. Jasno ćete partneru dati do znanja šta očekujete od njega i kako zamišljate vaš odnos. Neki će biti spremni da u svoj život puste bivšu ljubav.

Blizanci

Nagomilane poslovne obaveze energetski će vas prilično iscrpiti. Za nježnosti s partnerom imaćete vrlo malo vremena i strpljenja. Previše stresan tempo života udaljava vas od porodice, čega ste i te kako svjesni. Učinite sve da nađete vrijeme koje ćete provesti skupa. Pripazite na zube, posjetite stomatologa.

Rak

Na pomolu su nove mogućnosti i bolji poslovi, ali neće proći bez borbe i dokazivanja. Bićete svjedok nekih nepravednih protekcija osoba koje su manje sposobne od vas. Što se ljubavi tiče, imaćete sve preduslove za obećavajuću vezu, ali samo ako priznate da ste u nečemu pogriješili. Partner to očekuje od vas.

Lav

S velikim radnim elanom prihvatićete se poslova koji su vam inače dosadni, a sve u nadi da ćete imati više vremena da budete s veoma dragom osobom. Zaljubljeni će razmatrati mogućnost zajedničkog života i biti spremni na odgovornosti koje su dosad izbjegavali. Ambicioznim Lavovima mogao bi se ostvariti poslovni plan.

Djevica

Unutrašnji nemir ili pojačana napetost biće prolazni. Bitno je da ne preuveličate neke situacije ili utiske, jer će vam već predveče dosta toga izgledati drugačije. Partner očekuje više pažnje, poštovanja i razumijevanja. Ako mu to ne pružite, udaljićete se jedno od drugog.

Vaga

Biće mnogo poslova zbog kojih ćete zaboraviti šta znači odmor, ali isplatiće vam se. Bićete odgovorni prema svojim obavezama. Zaljubljeni će teško odoljeti zovu srca. Koliko god se trudili potisnuti osjećanja, nečija privlačna blizina pokazuje vam da je to jako teško. Ako ste na moru, izbjegavajte sunčanje u vrijeme kada je sunce najjače.

Škorpija

Danas će vam mnogo toga ići od ruke. Čak iako budete sumnjali u sebe i svoje sposobnosti, dobri rezultati uvjeriće vas da ste se nepotrebno potcijenili. Mogli bi vas iznenaditi neplanirani troškovi vezani za kvar na automobilu ili kućanskom aparatu. Neki će se uputiti u kupovinu novog računara ili mobilnog telefona.

Strijelac

Iskoristite pozitivnu energiju za rješavanje ljubavnih i bračnih problema. Shvatićete šta trebate uraditi i kako da prevaziđete postojeće teškoće. Umnogome će vam pomoći prijatelj koji je upućen u vašu intimnu problematiku. Ako trebate isposlovati kredit ili dozvolu, dan je odličan za takve aktivnosti.

Jarac

Ako vas muče problemi, nemojte trpiti i potiskivati ih u sebi. Obratite se prijateljima ili članovima porodice koji će priskočiti s korisnim savjetom. Kratak osvrt unatrag biće dovoljan da shvatite gdje ste pogriješili i kako trebate dalje. Ljubavnu sreću mogli biste pronaći u drugom gradu s osobom koju ste upoznali putem interneta.

Vodolija

Inteziviraćete prijateljska druženja. Bićete dobro raspoloženi, a neki pomalo željni flertovanja. Veseliće vas razni kontakti kroz koje ćete doznavati pikantne detalje iz života poznanika i usput se zabavljati. Ako imate neostvarenih ljubavnih planova, pravo je vrijeme da krenete u akciju i učinite sve da vas druga strana primijeti.

Ribe

Već od jutra neke bi stvari mogle krenuti nizbrdo. Dosta toga što ste planirali teško će se ostvariti pa je najbolje da dan posvetite porodici ili partneru. Osoba s kojom ste u vezi mogla bi vas svojim postupkom razočarati. Ne dopustite da vas to izbaci iz takta, posebno ako takvi trenuci u vašem odnosu nisu česta pojava.

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *